Trialy på nationell konferens om kliniska studier

Den 4-5 maj var det dags för nationell konferens om kliniska studier, som anordnas vartannat år av Kliniska Studier Sverige. I år var konferensen i Göteborg, vilket passade oss utmärkt eftersom vårt kontor finns i just Göteborg. Vi begav oss till Scandic Göteborg Central och spenderade två dagar med att lyssna på spännande föreläsningar, intressanta panelsamtal och ta del av olika prognoser för framtiden. 

Oavsett om man som deltagare kom från vården, politiken eller näringslivet så var samtliga närvarade överens om två saker: Vi behöver fler kliniska studier i Sverige, och vi behöver fler forskningsdeltagare som ställer upp i studierna. Vi på Trialy är väldigt stolta över att kunna bidra till att fler personer får kunskap om, och möjlighet att delta i, fler kliniska studier. 

HÄR kan du se de studier vi söker deltagare till just nu, och HÄR kan du gå med i vår panel för forskningspersoner. Som medlem i panelen blir du omedelbart informerad när nya studier söker deltagare som matchar din profil – ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad om nya studier, och kunna bidra till forskningen.